Asiantuntijaksi Lawderiin

Tarjoa asiantuntemuksesi ja erikoisosaamisesi helposti, nopeasti ja ennen kaikkea pysyvästi asiakkaidemme ulottuville.

Lawder myy puolestasi ja tarjoaa osaamistasi sadoille asiakasyrityksille

Lawder on laki- ja hallintopalveluiden markkinapaikka, jossa voit tarjota asiantuntemustasi sadoille asiakkaille pari pykälää fiksummin. Tietosuoja-asiantuntijoidemme konsultointien määrä on kasvanut 30 % viimeisen vuoden aikana.

Saat käyttöösi modernit asiakaspalvelukanavat ja oman virtuaalisen lakitoimiston neuvottelutiloineen

Lawderin avulla saat käyttöösi modernit asiakaspalvelukanavat sekä modernit palvelut, joiden avulla esimerkiksi voit auttaa asiakkaitasi automatisoimaan sopimusprosesseja tai hyödyntämään automaation tuomia mahdollisuuksia laki- ja hallintopalveluissa.

Suuret konsultointiyritykset pystyvät panostamaan teknologian hyödyntämiseen. Yksinyrittäjänä näitä resursseja ei ole ja teknologian hyödyntäminen omassa asiantuntijatyössä on kallista – jopa mahdotonta

Image example: Lawder portal chat

Osaamisen kehittäminen ja vertaistuki asiantuntijuutesi tueksi

”Lawderin yhteisön kautta olen saanut valtavasti uusia asiantuntijoita verkostooni ja jaamme osaamistamme puolin ja toisin. Voimme keskustella ajankohtaisista aiheista laajassa yhteisössämme ja keskusteluista poikii usein lisämyynnin aihioita omille asiakkailleni. ”

Mahdollistat jatkuvan laskutuksen yksittäisen tuntilaskutuksen sijaan

”Asiakkaani ovat kyllästyneitä Exceleihin, joita he pystyvät itsekin luomaan. Lawderin avulla voin tarjota arkea helpottavia palveluita asiakkaideni käyttöön, minkä vuoksi mahdollistan asiantuntijapalvelujeni jatkuvan laskutuksen tuntilaskutuksen sijaan.”

Decorative image: Handshake through laptops

”Lawderin avulla pystyn palvelemaan asiakkaitani toimistoajan ulkopuolellakin, mutta silti oma vapaa-aikani on lisääntynyt.”

Decorative image: Agreement over contract

”Lawder mahdollistaa sen, että pystyn hyödyntämään oman työni tukena Legal Tech -palveluita asiakkaideni hyödyksi. Nykyään pystyn automatisoimaan asiakkaan sopimusprosesseja tai tuottamaan asiakkailleni edistyksellisiä ja älykkäitä sopimuksia.” 

Decorative image: Happy pals

”Tietosuojakonsultointien määrä on tuplaantunut viimeisen vuoden aikana.”

Tietosuoja-asiantuntija, Lawder

Lawder on palvelu yrityksille ja yhteisöille

Voit esittää kysymyksesi Lawderin virtuaalisessa aulassa. Etsimme oikean asiantuntijan kuvaamaasi tarpeeseen. Neuvonta on maksutonta.