LAWDERIN TARINA

Teknologia ja digitalisaatio ovat muuttaneet maailmaa ja saamme nauttia laadukkaista palveluista ja tehokkaista toimintatavoista aivan eri tavalla kuin aiemmin. Vaikka teknologian avulla on otettu huimia harppauksia, on asiantuntijatyön tekemisen mallit ja palvelut pysyneet lähes muuttumattomina.

”Asiantuntijapalveluiden ostaminen on monimutkaista, haastavaa ja kallista. Olemme omakohtaisesti kokeneet, että kun asiantuntija poistuu, osaaminen katoaa. Halusimme tuoda kaikkien saataville palvelun, jonka kautta ostaminen on laadukasta ja helppoa”

Saara Perho

Toimitusjohtaja

Saara Perho, tietosuojan asiantuntija, toimitusjohtaja, Lawder
Taina Koskinen, Strateginen johtaja

”Hallinto- ja lakipalveluiden ostaminen on vanhanaikaista. Sähköposteja ja puheluja yksittäisille asiantuntijoille eri verkkosivujen kautta. Aikaa vievää ja turhauttavaa.”

Taina Koskinen

Strateginen johtaja

”Paremman palvelukokemuksen saamiseksi halusimme kehittää myös asiantuntijoille helpomman ja tehokkaamman tavan tarjota asiantuntemustaan.”

Markku Karas

Hallituksen puheenjohtaja

HYÖDYNNÄ LIIKETOIMINTASI TARPEISIIN MODERNEJA ASIANTUNTIJAPALVELUITA

Lawderin avulla löydät oikean asiantuntijan sen laajasta verkostosta nopeasti edullisesti ja laadukkaasti.

Decorative image: Illustration of a scale

Lawder etsii sinulle oikean asiantuntijan tarvitsemaasi asiaan.

Oikeiden erityisasiantuntijoiden löytäminen on vaikeaa ja haastavaa. Yli 70 % yrityksistä ei kilpailuta lainkaan lakipalveluitaan, koska se on niin vaikeaa. Lawderin avulla löydät oikean asiantuntijan avuksesi Lawderin laajasta verkostosta.

Saat käyttöösi modernit asiakaspalvelukanavat ja oman virtuaalisen lakitoimiston neuvottelutiloineen

Ei enää sähköposteja ja tiedostojen etsintää vanhoista sähköpostiviesteistä. Lawderin kautta hoidetuissa asioissa asiat hoituvat aina modernien asiakaspalvelukanavien avulla.

Pysyt ajantasalla erityiskysymyksistä

Pysyt ajantasalla ajankohtaisista erityiskysymyksistä, sillä Lawderin asiantuntijat jakavat tietoja Lawderin kautta asiakkailleen. Lawderin tarkoitus on jakaa ja monistaa erityisosaamista sen asiakkaiden hyödyksi. Jaamme ajankohtaista tietoa asiakkaidemme hyödyksi virtuaalisissa neuvottelutiloissamme, jotka saat käyttöösi maksutta.

Maksat vain erityisosaamisesta, et lomakkeiden ja asiakirjojen kopioinnista

Modernin Legal Tech -teknologian avulla monistamme asiantuntijoidemme osaamista niin sanotuissa rutiinitehtävissä. Lawderin asiantuntijoiden osalta et maksa jo kertaalleen kirjoitetun asiakirjan täydentämisestä, koska monistamme osaamisen käyttöösi niin halutessasi.

Lawder on palvelu yrityksille ja yhteisöille

Voit esittää kysymyksesi Lawderin virtuaalisessa aulassa. Etsimme oikean asiantuntijan kuvaamaasi tarpeeseen. Neuvonta on maksutonta.